PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   KOMMENTÁLJ!   I   Spíler Extra

Három Barca-játékosra csapna le egyszerre a rivális
Három Barca-játékosra csapna le egyszerre a rivális

Komoly erősítést jelentene a trió leigazolása a csapat számára.

A La Liga visszatérésével – amely már nem tűnik olyan távolinak, a hírek szerint ugyanis június közepén folytatódhat a bajnokság – az átigazolási hírek is felerősödtek, és a Marca forrásai szerint a Real Betis három Barcelona-játékost is megszerezne a nyáron: Carles Alenát, Riqui Puig-ot és Junior Firpót. 

Alena jelenleg is a Betisnél 'tartózkodik', hiszen a katalánok kölcsönadták őt januárban, Sevillában pedig maximálisan elégedettek vele, és a hírek szerint a játékos is szívesen maradna a városban. De mint említettük, nem csak ez az egyetlen transzfer, amely végbemehet az elkövetkezendő hónapokban a két klub között. 

A Mundo Deportivo szerint Firpo és Puig is Andalúziában köthet ki. Előbbi nem igazán találta meg a számításait Barcelonában, nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Így könnyen lehet, hogy a nyáron a Betishez kerül, előbb kölcsönben, majd opciós jogával élve végleg leigazolhatja őt a rivális. 


2020. május 18. 12:41

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS