PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Három különböző bajnokságban volt gólkirály, a legnagyobbak között tartjuk számon

Megfordult többek között a Manchester Unitedben és a Real Madridban is.

A holland másodosztályú FC Den Boschnál kezdte profi pályafutását, de kiváló teljesítménye miatt egy évre rá már az első osztályban találta magát a holland labdarúgás egyik legnagyobb gyöngyszeme, Ruud van Nistelrooy. A támadó ezután a PSV-hez került, majd a Manchester United igazolta le 19 millió fontért.

˝Nem engem méltat ez az ár, azt kívánja kifejezni, hogy a United bízik bennem˝– így kommentálta szerződését 2001-ben az UEFA-bajnokok ligája történelmének negyedik legeredményesebb gólszerzője. A Vörös Ördögök bizalma pedig nem volt hiábavaló, ugyanis 23 gólt szerzett 32 bajnoki meccsen, és 10 Bajnokok Ligája-gól is hozzáíródott a számlájához. Az Angliában eltöltött öt év után aztán a Real Madrid csapott le rá, ahol 96 mérkőzésen pályára lépve 64-szer találat be. Ezt követően az útja Hamburgba vezetett, majd a 'kaland' Malagában ért véget. Kilencvenhat La Liga-mérkőzésén összesen 50 találatot jegyez, amelyek közül kiválogattuk a huszonöt legszebbet. A fenti videóra kattintva megtekintheted őket.


2020. május 18. 18:00

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS