PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   KOMMENTÁLJ!   I   Spíler Extra

Sevillában nem tartottak rá igényt, Franciaországban ontja a gólokat

Azóta több nagy klub radarjára is felkerült.

Nagy utat tett meg, hogy a La Ligában futballozhasson, mégsem vált stabil emberré, így a nyáron visszatért szülőhazájába, ahol pedig ontja a gólokat a 29 esztendős Wissam Ben Yedder. A Sarcelles-ben született támadó 91 La Liga-mérkőzésen lépett pályára a Sevilla színeiben, amelyeken 38 gólt szerzett és 17 asszisztot osztott ki, mindegyik Sevilla-fellépését figyelembe véve pedig összesen 70-szer talált az ellenfelek kapujába (138 párharcon). 

Nos, a most futó idényben egy teljesen más arcát láthatjuk, a számokat tekintve a legnagyobb klasszisok közé sorolható, tudniillik a Monaco mezében 19 gólt és 9 gólpasszt számlál 31 találkozón. Nem is csoda, hogy több nagycsapat radarjára is felkerült, például a Manchester United-éra, ám az ára is jócskán megnőtt, hiszen amíg a Monaco 9,5 millió euróért igazolta le Spanyolországból, addig most a Transfermarkt szerint 40 millió eurót ér, tehát mélyen bele kell nyúlnia a zsebébe annak a klubnak, amelyik vele képzeli el a támadósort.

A videóra kattintva Ben Yedder Sevilla-mezben szerzett legszebb 25 gólját tekintheted meg.


2020. május 16. 9:48

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS