PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   KOMMENTÁLJ!   I   Spíler Extra

Ellentmondásba került az elnök; Még mindig rengeteg a kérdőjel

Lassan itt a nyár, koronavírus-járvány miatt azonban még mindig nagy a bizonytalanság.

Új időszámítás kezdődött a virtuális Viva La Liga történetében, most szombattól kezdődően ugyanis a némi ráncfelvarráson átesett műsor ismét a Spíler2-n jelentkezett, méghozzá nem megszokott módon, négy résztvevővel. A szokásos trió egy negyedik taggal is kiegészült, műsorvezetőnk Bognár Domokos, kommentátorunk, Farkas Norbert és szakértőnk, Koppányi Gergely mellett, Czvitkovics Péter egykori válogatott futballista foglalta el a negyedik széket.

A hét híre mellett (a Getafe ingyen bérleteket kínál a következő szezonra a jelenlegi bérlettulajdonosoknak) természetesen a legfontosabb történések is terítékre kerültek. Lehet már tudni a tesztek eredményeit, újra edz a Barcelona, miközben némiképp ellentmondásba került a liga elnöke, Javier Tebas, aki szerint nincs szó tömeges tesztelésről, tehát nem élveznek elsőbbséget a labdarúgók. A szövetség mindeközben mindenképpen szeretné befejezni a bajnokságot, ami azonban a játékosoknak is nehéz. A kvartett szinte minden aspektusát érintette a kérdéskörnek, ezen tematkák mellett pedg az öntudatos baszkok is vitatémát nyújtottak - hiszen az idei Király-kupa-döntő két résztvevője, a Real Sociedad és az Athletic Bilbao sem fosztaná meg a szurkolóit a finálé helyszíni élményétől.

A videóra kattintva megtekintheted a legutóbbi adást.

Viva La Liga minden szombaton a Spíler2 TV-n.


2020. május 9. 19:46

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS