PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   KOMMENTÁLJ!   I   Spíler Extra

Nem válik meg sztárjától a Barcelona a nyáron

Sokat kritizálták, de a klub hisz benne.

Túlzás lenne azt állítani, hogy a Barcelona nyáron vásárolt francia sztárja, Antoine Griezmann beilleszkedett volna új csapatába, egy teljesen új játékrendszerbe csöppent, amelyhez – mint az tökéletesen látható – nem igazán sikerült még teljes mértékben alkalmazkodnia. A dolgát pedig tovább nehezítette, hogy a most futó idényben a katalánok túlestek egy edzőváltáson is. Mindennek ellenére sem a klub, sem a játékos nem tervezi a távozást.

Korábban több helyen lehetett olvasni a sajtóban, miszerint a barcelonaiak megkísérelik visszacsábítani Neymart a PSG-től, de szóba került még az Inter támadójának, Lautaro Martíneznek is a neve, az üzletbe pedig a korábbi hírek szerint bevonták volna Griezmannt, csökkentve ezzel az átigazolási díjat. A Marca nevű spanyol lap azonban biztosan állítja: a kilenc hónappal ezelőtt 120 millió euróért vásárolt világbajnok marad a katalánoknál, 2024-ig szóló szerződése pedig hosszú távú jövőt sejtet a gárdánál.

Ha pedig azt nézzük, hogy a támadó 14 gólt szerzett 37 mérkőzésen, kijelenthető: ez cseppet sem rossz teljesítmény az új közegben. 

A fenti videóra kattintva – a nosztalgia kedvéért – Griezmann előző idénybeli összes gólját tekintheted meg. 


2020. április 6. 13:54

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS