PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Ismét támadások kereszttüzébe került a Real sztárja

Kizárólag magának köszönheti?

Bár meccsek nincsenek, nem mondhatni, hog pangás lenne a sportvilágban. Hangzatos nyilatkozatokból egyre több jelenik meg a nyilvánosságban. gy volt ez a Real Madrid klasszis támadója, Karim Benzema esetében is. Az algériai származású francia kiválóság jó ideje kiszorult a válogatottból, 2015 óta nem szerepelt a Les Bleus-ben, amit elsősorban nem a képességeinek, sokkal inkább a Didier Deschamps által elképzelt és annak nem megfelelő személyiségének köszönhet. Így többek közt világbajnoknak sem mondhatja magát. A franciák szövetségi kapitánya Olivier Giroud-nak szavazott bizalmat helyette. Benzema azonban láthatóan továbbra is nehezen emészti ezt meg: 

"A Forma-1-et nem szabad összekeverni a gokartozással, és még finoman fogalmaztam. Kettőnk közül én vagyok a Forma-1.  Semmi különöset nem tud, de megvan a maga feladata. Ha bárki azt hiszi, nincs több bennem, engedjenek játszani egy válogatottban és majd meglátjuk, mit tudok." - nyilatkozta a négyszeres BL-győztes Benzema honfitársáról. Ugyanakkor később hozzátette a média igencsak felerősítette, és csak a mondanivalóját nem sikerült meghallani.

"Néhányan csak azt hallották meg Giroud-ról és a Forma-1-ről, amit akartak  de afelett már elsiklottak, amit azzal kapcsolatban mondtam, hogy mit adott a francia válogatottnak. Amit Giroud-val kapcsolatban mondtam, az az igazság. Nézzék, ha a brazil Ronaldóról kérdeznének, akkor mellette én lennék a gokart, ő pedig a Forma-1" - tette hozzá később hivatalos Instagram oldalán egy videóban.

Egy szó, mint száz, beszéljenek a videóban látottak és Benzema legszebb Real Madridban szerzett góljai. 

Szerinted melyikük a jobb játékos?

Karim Benzema
Olivier Giroud


2020. április 2. 12:42

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS