PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Így fejeződhet be a szezon, karácsonykor is játszhatnak a La Ligában
Így fejeződhet be a szezon, karácsonykor is játszhatnak a La Ligában

Senki sem tudja, hogy mit hoz a jövő.

A koronavírus-járvány az egész világot megrázta, így van ez a labdarúgással is. Az egyik legnehezebb helyzetben Spanyolország van, a La Liga folytatása és befejezése körül is rengeteg a megválaszolatlan kérdés. A legújabb hírek szerint a következő szezon legkorábban szeptemberben kezdődne és karácsonykor is játszanának a csapatok – azaz nem lenne téli szünet –, hogy ezt az évadot is be tudják fejezni. A La Liga és a spanyol labdarúgó-szövetség illetékesei szerint még a következő kiírás elkezdése előtt be fogják tudni fejezni a 2019/20-as szezont, amennyiben folytatódni tud legkésőbb május végén vagy június legelején.

Az előző héten a La Liga elnöke, Javier Tebas azt mondta minden forgatókönyvet megfontolnak, hiszen senki sem tudja, hogy meddig fog tartani a járvány és annak hatásai.

˝A legjobb esetben már május közepén vagy végén újra kezdhetjük a bajnokságot és akkor június 30-áig befejezhetük a szezont, de sajnos senki sem tudja, hogy mi fog történni a következő időszakban˝-nyilatkozta Tebas.

Ami biztos, hogy az európai bajnokságokat, a Bajnokok Ligáját és az Európa Ligát is be szeretnék fejezni a szövetségek, de ez sajnos nem az illetékeseken múlik, hanem azon, hogyan fog alakulni a koronavírus-járvány a következő hetekben, hónapokban.


2020. április 1. 15:39

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS