PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   KOMMENTÁLJ!   I   Spíler Extra

˝Biztosan szükségünk lesz egy rövid előszezonra, mielőtt újra belevágunk˝

A spanyol sztár szerint mindenképpen tartani kell majd egy „mini előszezont", mielőtt újraindítanák a labdarúgó bajnokságokat és a kupasorozatokat – feltéve persze, ha a világ leküzdi a koronavírus-járványt. 

Néhány nappal ezelőtt a Chelsea-től történő távozásától zengett a sajtó, most pedig a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetről beszélt a spanyol válogatott szélső, Pedro Rodríguez.

A 32 éves futballista úgy tartja, ha a közeljövőben újraindul a sportélet, és folytatják a labdarúgóidényt, mindenképpen szüksége lesz a játékosoknak egy rövid előszezonra, hogy ismét felvegyék a ritmust. Természetesen a sztárok megtesznek minden tőlük telhetőt most is, és a karantén alatt otthonukban edzenek, formában tartják magukat. 

˝A játékosok ugyan tudnak otthon is edzeni, de ez egyáltalán nem hasonlítható össze a korábbi tréningekkel, amelyeket az edzőközpontokban végeznek˝– olvasható a támadó nyilatkozata a Chelsea hivatalos oldalán. 

˝Most nyilván nem tehetünk mást, mint betartani minden óvintézkedést és várni, hogy mi történik. Bizonyára nem lesz könnyű újraszervezni a naptárt, amennyiben folytatni szeretnék a vezetők a különböző sorozatokat. Ha erre sor kerül, biztosan szükségünk lesz egy rövid felkészülési időszakra, aztán fel kell pörgetni az eseményeket és igyekezni, minél hamarabb befejezni a szezont. Ugyanakkor az is elképzelhető, hogy a mostani idény ennyi volt, hiszen olvasható több helyen, hogy egyes vezetők nem tervezik a folytatást.˝

A fenti videóra kattintva Pedro barcelonai éveiről tekinthetsz meg egy remek összeállíást, hiszen a játékos a katalán fővárosban nevelkedett, kezdte meg profi labdarúgó-karrierjét. 


2020. március 30. 14:53

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS