PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   KOMMENTÁLJ!   I   Spíler Extra

˝Nagyon sokan a saját bőrükön fogják megérezni ennek a következményeit˝

Ezúttal is rendkívül őszinte nyilatkozatott tett a világsztár. 

Szombat este a La Liga kezdeményezésére megrendezték a 'La Liga Santander Fest'-et. A fesztivált több világhírű előadóval, sportolók bevonásával bonyolították le, a spanyol elsőosztályú-bajnokság csapatai 1-1 játékost "delegáltak" a rendezvényre, de például Rafael Nadalt is felhívták a műsorvezetők. 

A szórásból természetesen Gerard Piqué, a Barcelona világbajnok védője sem maradhatott ki, aki köztudottan nagy zenerajongó, ráadásul felesége, Shakira is éppen ezt a szakmát űzi, nem is akárhogyan. A katalánok 33 éves kiválósága elmondta, bár nagyon nehéz helyzetben vannak, a jövő sem lesz egyszerű, embert próbáló időszak elé néznek, ahol rengetegen fogják még megtapasztalni a járvány negatív következményeit. A pályán jelen van a rivalizálás, itt azonban éppen ellenkezőleg: országos és világszintű összefogás szükséges a célok eléréséhez, éppen ezért nagyon büszkék lehetnek a ligára a spanyolok, amiért elindították ezt a kezdeményezést.

A szövetség a bevételt a a COVID-19, azaz a koronavírus-világjárvány leküzdésére adományozta. 

A videóra kattintva megtekintheted a Barcelona klasszisának bejelentkezését.


2020. március 30. 11:47

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS