PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A Real Madrid-szurkolók többsége ugyan lemondott róla, de vannak, akik még reménykednek

Vajon túl van már a fénykorán vagy csak hullámvölgybe került?

2013. szeptember 1-én vélhetően majdnem minden Real Madrid-szurkoló örömtáncot járt, hiszen hivatalossá vált, hogy Gareth Bale a spanyol fővárosba szerződik 101 millió euró ellenében. A walesi sztárért – a mostani helyzettel ellentétben – akkor számos klub versengett, a presztízs és a magas fizetés azonban tett róla, hogy kérdés sem legyen, hol folytatja pályafutását.

Azt pedig, hogy eredménytelen időszakot tudhat a háta mögött, egyáltalán nem lehet kijelenteni, ugyanis 169 spanyol bajnoki mérkőzésen 80 gólt és 46 asszisztot jegyez, és noha az elmúlt időszak nem éppen abba a bizonyos 'fénykorba' tartozik, számos madridi drukker bizakodik, hogy hamarosan talán ismét a régi kiváló formájában látja futballozni kedvencét. A hírek azonban nem ezt erősítik, sokkal inkább azt, hogy a támadó hamarosan távozik a királyi gárdától.

Mindenesetre a nosztalgia kedvéért egy remek összállítást hoztunk Bale legszebb találataiból. A fenti videóra kattintva megtekintheted!


2020. március 29. 10:12

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS