PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝Óráról órára rosszabb a helyzet Spanyolországban˝ – Ekkor folytatódhat a La Liga

Nagyon nincs könnyű helyzetben a dél-európai ország. 

Legutóbb arra kértük kommentátorunkat, Matuz Krisztiánt, hogy mondja el, hogyan telnek a napjai az önkéntes karanténban, illetve, mint a La Liga meccsek házigazdája, milyen forgatókönyveket lát a bajnokság folytatására. Krisztián folyamatosan követi a spanyolországi eseményeket (a dél-európai országban van a második legtöbb fertőzött Olaszország után a kontinensen), így a spanyol labdarúgó-szövetség aktuális álláspontját is. Mint mondja, jelen állás szerint úgy tűnik, május közepén folytatódhatnak a küzdelmek, amelyeket július végére be is fejeznének, azaz lejátszanák az összes mérkőzést a ligában.

Műsorvezetőnk szerint a szövetség jó úton halad: nem lenne igazságos a mostani eredményeket annulálni, ahogyan az sem, ha a jelenlegi állás alapján, mindössze 27 forduló után hirdetnének végeredményt. Ebből kifolyólag a legjobb megoldás az lenne, ha zárt kapuk mögött ugyan, de folytatnák a bajnokságot, ugyanakkor ez sem lesz egyszerű a jelenlegi helyzetet figyelembe véve. 

A videóra kattintva megtekintheted, milyen megoldásnak örülne kommentátorunk, és mire van realitás.


2020. március 26. 10:54

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS