PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Elhunyt a Real Madrid korábbi elnöke koronavírus-fertőzés miatt
Elhunyt a Real Madrid korábbi elnöke koronavírus-fertőzés miatt

Lorenzo Sanz 76 éves korában lett a járvány áldozata.

Pár nappal ezelőtt magas lázzal vitték be Spanyolországban egy kórházba Lorenzo Sanzot és kimutatták, hogy koronavírus-fertőzött. Állapota folyamatosan romlott és március 21-én adta fel a küzdelmet a szervezete a Real Madid korábbi elnökének.

1995 és 2000 között irányította Sanz a Királyi Gárdát, regnálása alatt a fővárosi csapat két Bajnokok Ligája aranyat is szerzett. Ő szerződtette a gárdához Clarence Seedorfot, Roberto Carlost, Fernando Morientest, Predrag Mijatovicot – aki a győztes gólt lőtte a Juventus elleni 1998-as BL-döntőben – vagy Davor Sukert is. Lorenzo Sanzt az elnöki poszton Florentino Pérez követte a későbbiekben, aki jelenleg is a madridiak legfelsőbb embere.

A koronavírus-járvány sajnos Spanyolországban is súlyos következményekkel jár, jelenleg több mint 25 000 megbetegedés van és 1300-an már bele is haltak a járványba, köztük a Real Madrid korábbi elnöke is.


2020. március 22. 11:15

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS