PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Karanténban ünnepli születésnapját a Barcelona sztárja

Ezt senki nem látta jönni.

Harminc év, öt csapat, mindemellett öt bajnoki cím, Bajnokok Ligája-, Klubvilágbajnokság, négy Király-kupa-, és három Európai Szuperkupa a vitrinben, már, ami a klubcímeket illeti, sőt mindezeket egy csapattal a Barcelonával. Ez röviden Jordi Alba karrierje számokban. A spanyol védő a gránátvörös-kékek egyik legmegbízhatóbb tagja, immáron 2012 óta erősti a katalánokat és sok szép pillanatot szerzett a csapat szimpatizánsainak, annak ellenére, hogy elsősorban nem a gólszerzésért felel. 

A mai napon harmincadik életévét betöltő kiválóság az elmúlt és a mostani szezonban is sokat kellett, hogy kihagyjon sorozatos sérülései miatt, de alighanem a koronavrus miatt Spanyolországban elrendelt kijárási tilalomnak köszönhetően lesz ideje kipihennie magát neki is. A La Liga ugyanis egyelőre továbbra sem döntött arról, mikor folytatódhatnak a küzdelmek. 

A videóra kattintva megtekintheted a klasszik bal bekk legszebb momentumait. Barcelona-drukkerek számára kötelező kontent.


2020. március 21. 12:47

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS