PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   KOMMENTÁLJ!   I   Spíler Extra

Vége a dalnak, ingyen is elengedné Bale-t a Real Madrid
Vége a dalnak, ingyen is elengedné Bale-t a Real Madrid

A Marca információi szerint betelt a pohár a királyi gárdánál, amely nem tervez hosszabbítani egyik legértékesebb játékosával, Gareth Bale-lel. 

Már a téli átigazolási szezonban közel állt a klubváltáshoz – legalábbis erről cikkezett januárban jó pár neves szaklap –, mostanra pedig szinte biztossá vált: az idény végén otthagyja a Real Madridot a klub egyik legnagyobb sztárja, Gareth Bale, aki  az utóbbi időben nem a játékával, sokkal inkább a botrányaival okozott emlékezetes pillanatokat a szurkolók számára.

Ugyanakkor fejtörést okozhat sok csapat számára, hogy a walesi fizetése 17 millió euró évente. Ezt a magas összeget kevés klub tudja vagy akarja kifizetni neki, tegyük hozzá: teljesen érthető módon. Bale ugyanis lassan több időt tölt a golf-, mint a futballpályán.

A Marca információi szerint a koronavírus-járvány okozta leállásban a Real Madrid vezetősége lehetőséget lát, hogy megtervezze a nyári átigazolási piac lépéseit,  Zinédine Zidane-nak és Florentino Péreznek pedig az lesz a legnagyobb feladata, hogy minél hamarabb megoldja Gareth Bale távozását. Kérő biztosan akad, és a hírek szerint a blancók ingyen is elengednék a klasszist, csak azért, hogy ne kelljen fizetni a csillagászati bérét. 


2020. március 19. 9:02

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS