PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Hasonló cipőben, egyaránt pórul járt a Real, az Atlético Madrid és a Sevilla

Sokba kerülhet még a hiba. 

A hétvégén rendezték meg a La Liga huszonnegyedik fordulóját, amely annak ellenére, hogy – egy mérkőzést leszámítva – rangadó nélkül zajlott le, jó pár meglepetést tartogatott. 

Már pénteken „pisloghattak" a spanyol bajnokság kedvelői, hiszen óriási csatát vívott a Valencia és az Atlético Madrid együttese. Nem is billent egyik csapat javára sem a mérleg nyelve, így pontosztozkodással zárult a párharc, ami talán a vendégek számára elkeserítőbb, hiszen – ha nem indul be a gépezet – hamarosan kicsúszhatnak a Bajnokok Ligája-szereplést érő helyekről. Ez egyébként már a hétvégén is megtörténhetett volna, ám a közvetlen üldözővé előlépett Sevilla szintúgy botlott, ráadásul hazai pályán, sőt, a sereghajtó Espanyol ellen. A 2–2-es döntetlen csak arra volt elég a sevillaiaknak, hogy pontszámban utolérjék a Matracosokat, ám megelőzni nem tudták őket. 

Azonban a hétvége legnagyobb meglepetését a Real Madrid legénysége szolgáltatta, amely nem bírt a jóval gyengébb játékerőt képviselő Celta Vigo gárdájával, s szintén 2–2-es döntetlent játszott. A blancók így igaz továbbra is vezetik a bajnokságot, ám egy pontra csökkent az előnyük a Barcelonához képest.

A videóra kattintva megtekintheted a huszonnegyedik játékhét összefoglalóját. A La Liga tabelláját itt találod.


2020. február 17. 10:07

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS