PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝Ilyet az amatőrbajnokságokban sem látni˝ – szürreális jelenetsor a pályán

Ezt a tizenéveseknek sem szabadna mutogatni. 

A szombat slágerpárosítása Spanyolországban egyértelműen a Getafe-Valencia volt. José Bordalás csapata a harmadik, Albert Celadesé pedig az ötödik helyről várta a találkozót, így szoros meccsre volt kilátás. Bár helyzetekben nem volt hiány, az első gólra egészen az 58.percig kellett várni, amikor Jaume Mata lövése után Jorge Molinacsapott le a leggyorsabban a kipattanóra. A madridiak ezután is lendületben maradtak a 67. percben megint a veterán Molina izzadta be szó szerint a labdát a gólvonal mögé. 

A 87. percben az i-re a pont is felkerült, de ehhez kellett Mouctar Diakhaby, aki egészen szürreális mozdulatsort mutatott be, vagy inkább pont, hogy nem mtuatott be, mert egy párharc után gyakorlatilag teljesen leállt, kiszolgáltatott helyzetbe hozva ezzel Jaume Domenechet. Kommentátorunk Matuz Krisztián is értetlenül állt a jelenet előtt: ˝Ilyet az amatőrbajnokságokban sem látni˝ - nyugtázta. Jaume Mata nem is hibázott, higgadtan a kapuba továbbította a játékszert kialakítva ezzel a 3-0-ás végeredményt.

A videóra kattintva megtekinthted a találkozó összefoglalóját.

A La Liga tabelláját itt találod.


2020. február 8. 19:07

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS