PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Tizenhét éves sorozatot szakítana meg az újonc

Utoljára 2003-ban nyert idegenben bajnoki mérkőzést a Real Sociedad ellen a Mallorca.

A baszkok és a "szigetlakók" is csak egy meccset tudtak megnyerni utolsó három bajnokijukból, de amíg a vendégeknek ez az előző fordulóban sikerült és jó hangulatban készülhettek az összecsapásra, addig a hazaiak két vereség után várják a hétvégét.

A Sociedad rossz formája ellenére is még a tabella első felében helyezkedik el, és egy esetleges győzelemmel akár az ötödik helyre is felkapaszkodhatna. A Mallorcának hihetetlenül fontos volt a három pont megszerzése a Valencia ellen, és most is az lenne, hiszen csak két egységgel szereztek eddig többet, mint a kieső helyen álló Celta Vigo. A baszkok egy tizenhárom éve tartó sorozatot törtek meg az őszi összecsapásukon, amikor idegenben tudták megszerezni a három pontot (az előtte lévő hét bajnokit egyaránt a hazai gárda nyerte meg). A Mallorca egy még hosszabb (tizenhét éves) sorozatot szakítana meg azzal, ha megszerezné a három pontot, amivel kisebb levegőhöz is jutnának a kiesés elleni küzdelem folyamán.

Real Sociedad-Mallorca, vasárnap, 1810, ÉLŐ, SPÍLER2 TV


2020. január 25. 21:06

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS