PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Senki nem mer állást foglalni

Cseppet sem meglepő. 

Két azonos tudású, a tabellán elfoglalt helyezést tekintve majdnem ugyanolyan teljesítményt nyújtó együttes összecsapása nyitja a La Liga huszonegyedik fordulóját. A másodosztályban tavaly nagy fölénnyel diadalmaskodó Osasuna fogadja hazai pályán a valamivel értékesebb játékoskerettel rendelkező Levantét, ám a felek őszi találkozóját tekintve megmondhatatlan a mérkőzés kimenetele.

Legutóbb ugyanis 1–1-es döntetlent játszottak a felek, akkor a valenciai székhelyű Levante játékosa, Hernani volt a főszereplő, aki amellett, hogy már a negyedik percben betalált, a második félidő közepén összegyűjtötte második sárgalapját, így nehéz helyzetbe hozta együttesét. Ám a társak a hátralévő időben remekül tartották az eredményt, így az egy pontot sikerült begyűjteniük.

Most mindenki Rogertől várja a csodát, hazai részről pedig Chimy Ávila billentheti alakulata javára a mérleg nyelvét. A két csatár egyaránt kilenc góllal büszkélkedhet már, ami igazán megsüvegelendő. Azt, hogy ki az esélyese a párharcnak, a legnevesebb szakértők sem tudják egyértelműen kijelenteni, és elnézve azt, hogy az Osasuna már tíz döntetlent játszott az idén, nem elképzelhetetlen, hogy ezúttal is pontosztozkodás lesz a hármas sípszó után.

Osasuna–Levante, péntek, 20.45


2020. január 23. 12:10

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS