PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Suárez lábában ott volt a győzelem; új vezére lett a madridiaknak

Az első mérkőzésén magabiztos, fölényes sikert aratott, az újonccal viszont nem bírt el az Atlético Madrid együttese.

A Granada ellen pazar teljesítményt nyújtó Luis Suárez második madridi mezben történő fellépésén, az újonc Huesca ellen már a kezdőben kapott helyet, és nem is maradtak el a tőle várt helyzetek. A lábában most is ott volt a gól, amely ezúttal vélhetően győzelmet ért volna, de a támadó a kapu előtt pontatlan volt. Diego Simeone így úgy döntött, hogy az utolsó fél órára Diego Costának ad lehetőséget, kellett a változtatás a csapatban.

Csakhogy a spanyol sem tudott igazán meglepetést okozni, elég szürkén játszott. Nem úgy, mint Joao Félix. A portugál szupertehetség úgy fest, a második idényére tényleg megérkezett, szerda este igazi vezére volt együttesének, számos remek megoldást láthattunk tőle, óriási helyzeteket, amelyeknél legtöbbször az ellenfél kapusán, Andrés Fernándezen múlt, hogy nem született gól. A Matracosoknak végül meg kellett elégedniük az egy ponttal, amely tekintve azt, hogy egy újonc ellen szerepeltek, némileg csalódást keltő eredmény.

A fenti videóra kattintva megtekintheted az összefoglalót, benne Suárez óriási helyzetével és Joao Félix bravúros egyéni megmozdulásaival.


2020. október 1. 9:38

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS