PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝Nagyon remélem, hogy Bale visszatér a Premier League-be˝

A Liverpool, a Real Madrid és a Manchester City egykori angol válogatott középpályása bízik benne, hogy Bale karrierje nem ért véget, a támadó megújulhat Angliában.

A walesi labdarúgás egyik legnagyobb neve, Gareth Bale nem a legfényesebb évein van túl a Real Madridnál, ahol alig kap játékpercet az első csapatban, és nem igazán fest úgy a helyzet, hogy mindez változik a közeljövőben. A királyi gárda, valamint a Liverpool és a Manchester City egykori angol válogatott középpályása, Steve McManaman szerint Bale képes lenne még a legmagasabb szinten játszani és a legjobbját nyújtani, ehhez viszont vissza kéne térnie Angliába. 

˝Úgy vélem, Bale megállná a helyét a Premier League-ben, ahol képes lenne ismét a legjobb formáját hozni. Remélem, hogy visszatér˝– nyilatkozta.

˝A legfontosabb dolog most, hogy Bale játsszon, minél többet a pályán legyen, és ha ez Madridban nem valósul meg, akkor véleményem szerint meg kell próbálnia máshol.˝

A fenti videónkban Bale legszebb La Liga-góljait elevenítjük fel.


2020. szeptember 12. 16:52

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS