PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Kíméletlenül bombázott a hálóba a zöld-fehérek sztárja, ő volt a nyerőember

Bármennyiszer nézi vissza az ember, minden egyes alkalommal tátva marad a szája.

A La Liga első fordulójának legszebb védéseit már megmutattuk korábbi cikkünkben, ezúttal pedig a legpazarabb gólokat hoztuk el, amelyek közül jó pár esélyes lehet az idény találata címre is. Bőven volt lehetőség válogatni, holott mindössze tizenötször zörrentek meg a hálók hét találkozón.

Az ötödik helyet a Real Betis 82. percben becserélt támadója, Cristian Tello szerezte meg, aki a hosszabbításban bombázott a rövid alsóba a tizenhatos vonaláról. A zöld-fehérek sztárja nyerőembernek bizonyult, csapata pedig győzelemmel kezdte az új kiírást. 

A negyedik pozícióban Adrián López, a harmadikban Luis Milla, a másodikban José Luis Morales zárt, míg a dobogó legfelső fokára ezúttal Rubén García állhatott fel, aki gyönyörű találatát egy remek gólörömmel is megkoronázta. Ha lemaradtál a hétvége történéseiről, ne hagyd ki fenti videónkat, ahogyan további extra tartalmainkat sem, amelyeket az alábbi linken megtalálsz.


2020. szeptember 17. 10:49

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS