PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝Összeszorul a szurkolók gyomra, ha meglátják ezt a nevet˝

Nem túl jó emlékeket őriznek róluk.

Ez a név pedig nem más, mint a Chelsea. A bajorok ezúttal a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőben futnak össze a londoniakkal, akik a legutóbbi két alkalommal 2005-ben és 2012-ben már megtréfálták a Bayernt. Utóbbi ráadásul a sorozat döntőjében, hazai környezetben, az Allianz Arénában volt. A németek abszolút esélyesként büntetőpárbaj után engedték ki a győzelmet a karjaik közül - Didier Drogba a 88. percben egalizált - kétségtelen, hogy az előzetes erőviszonyok és főként a rutin alapján ismét a német rekordbajnok tekinthető favoritnak. 

Baumstark Tibor és Matuz Krisztián szerint azonban korántsem lefutott a párharc végkimentele, mindkét csapat esetében sok a bizonytalan tényező. A videóra kattintva megtekintheted, hogyan elmélkednek a párharcról kommentátoraink, akik korábban már beszéltek a PSG-DortmundBarcelona-Napoli, Real Madrid–Manchester City, az RB Leipzig–Tottenham, az Atlético Madrid-Liverpool és a Valencia-Atalanta párosításokról is. 


2020. január 1. 10:37

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS