PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Kötelező feladat előtt áll a Chelsea, ha tovább akar menetelni

Kérdés, hogy Frank Lampard játékosai megbirkóznak-e a rájuk nehezedő nyomással.

Több csoportban is vannak még nyitott kérdések a Bajnokok Ligájában, de talán a H-jelű kvartett a legkiélezettebb mind közül, hiszen három hétpontos csapat várja az utolsó két fordulót, és mindháromnak égetően szüksége lenne a három pontra, ha a kieséses szakaszba szeretné kvalifikálni magát. 

A játékhét rangadója a H-jelű négyes küzdelmeit tekintve mindenképp a Valencia és a Chelsea összecsapása, amely könnyen megpecsételheti egyik vagy másik együttes sorsát. Egy esetleges három ponttal a hazaiak és a vendégek egyaránt megléphetnek, míg egy döntetlen továbbra is nyílttá tenné a továbbjutás sorsát, de azért fontos hozzátenni, hogy az egy pont a Valenciának kedvezne, mivel idegenben 1–0-ra győzött Londonban, így az egymás elleni mérleg alapján, pontazonosság esetén a spanyolok jutnának tovább.

Mindeközben a szintén hét egységgel, pillanatnyilag az élen álló Ajax a Lille gárdájához látogat, és nem csak az erőviszonyok kedveznek a hollandoknak, hanem az is, hogy a Lille-nek szinte teljesen mindegy milyen eredményt ér el, nagyon csekély esélye van az Európa–liga-szereplésre is. Bár lehet, hogy pont ez vezeti sikerre a francia alakulatot. 

A Valencia és a Chelsea találkozóját élőben közvetítjük a Spíler2 TV-n. A közvetítés részleteit itt találod.


2019. november 27. 12:32

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS