PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Lampard nem akar mentségeket az Európai Szuperkupa után
Lampard nem akar mentségeket az Európai Szuperkupa után

A hírek szerint az angol mester figyelmeztette játékosait, hogy nem akar kifogásokat hallani a szerda esti rangadó után.  

Szerda este 21 órakor lép pályára a Chelsea együttese a Liverpool csapata ellen Isztambulban, az Európai Szuperkupa keretein belül. A mérkőzésen ugyanis az Európa-liga- és a Bajnokok Ligája-győztes küzd meg a trófeáért. 

Mint az ismert, a londoniak nagy pofonba futottak bele a Premier League nyitófordulójában a Manchester United ellen. A találkozó után a Kékek újdonsült trénerét, Frank Lampardot sok kritika érte, legfőképp a naívsága miatt, amiért a kezdőcsapatba nevezte a két „tinédzsert": Mason Mountot és a Tammy Abrahamot. Nos, szerdán nem vár kisebb feladat a gárdára, ugyanis a Bajnokok Ligája-győztes Liverpool ellen mérkőzik meg a nemzetközi színtéren, Lampard pedig nem szeretne ismét a padlóra kerülni.

˝Egy olyan kvalitású csapat ellen játszani, mint a Liverpool mindig meghozza egy döntő hangulatát. A játékosaimnak tisztában kell lenniük vele, hogy milyen fontos ez a mérkőzés, és, hogy mindent bele kell adniuk, ha nyerni akarnak˝– nyilatkozta Lampard az uefa.com-nak.

˝Kemény meccs lesz, de nem mehetünk mégegyszer úgy be az öltőzőbe a lefújás után, hogy 'bárcsak bement volna az a lövés', 'nem sokon múlt' vagy éppen 'de kár, hogy elszalasztottuk azt a lehetőséget'. Nincs több mentség!˝

˝Tanultunk az eddigi hibáinkból, és készen állunk a mérkőzésre. De fontos, hogy készen álljunk az egész szezonra is˝–zárta a tréner.


2019. augusztus 13. 15:10

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS