PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Ötven milliót sem sajnálna a City Joao Cancelóért
Ötven milliót sem sajnálna a City Joao Cancelóért

Továbbra is dübörög az átigazolási piac Olaszországban, cikkünkben összegyűjtöttük a közeljövőben lehetségesnek vélt transzfereket.

– A Manchester City együttese felemelte az ajánlatát, s immáron 50 millió fontot kínál a Juventus szélső hátvédjéért, Joao Cancelóért. A torinóiak a hírek szerint készek megválni a 25 éves portugáltól. Ám, mielőtt megvalósulna a transzfer, a manchesterieknek el kéne adniuk Danilót. 
(Gazzetta dello Sport)

– A Juventus a héten lezárná a De Ligt-ügyet, és hivatalosan is szerződtetné a holland tehetséges. A hírek szerint a torinóiaknak már csak az Ajax együttesével kell megállapodniuk az árról, ugyanis a játékos döntött, valamint a PSG és a Barcelona kiszállt a versenyből.
(Sky Italia)

– A Fulhamben futballozó Jean-Michael Seri ügynöke tárgyalásokat folytat az AS Roma képviselőivel, és könnyen lehet, hogy a 27 éves középpályás a következő idényt az olasz fővárosban kezdi meg. –˝Rendkívül boldog lenne, ha a Serie A-ban játszhatna, és a Roma remek klub˝– nyilatkozta a játékosügynök, Franklin Mala.
(TeleRadioStereo)

– A Napoli képviselői a héten Spanyolországba utaznak, hogy tárgyaljanak a Valenciával Rodrigo esetleges átigazolásáról. A 28 éves támadó kivásárlási ára hivatalosan 63 millió font, de a nápolyiak szeretnék 53 millióért elhozni.
(Corriere dello Sport)

– A West Ham felajánlotta egyik legnagyobb sztárját, Javier Hernándezt a Fiorentinának, ám az olasz együttes csak akkor kísérelné meg leigazolni a 31 éves mexikói csatárt, amennyiben Giovani Simeone távozik a nyáron.
(Sport Italia)


2019. július 10. 13:57

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS