PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Kovac: Hummels el akarta kerülni a versenyhelyzetet
Kovac: Hummels el akarta kerülni a versenyhelyzetet

A Bayern München edzője kemény szavakkal illette volt játékosát.

Mats Hummels három év után visszatért a Borussia Dortmundhoz. A Bayern Münchennel négyszeres bajnok, és egyszeres kupagyőztes válogatott védő nem éppen könnyű körülmények között vált el régi klubjától.

Hummels a több játéklehetőség reményében tért vissza a sárga-feketékhez, ami nem igazán tetszett a müncheniek vezetőségének.

"Mats jó munkát végzett, főleg a szezon második felében. Ahogy Uli Hoeness is mondta: Mats a szezon végén odajött hozzánk és megkérdezte, hogy mik az elképzelések a jövőre nézve. Nos, Niklas Süle szintén remek volt egész évben, a nemzeti csapatban is kezdő, és Lucas Hernández személyében egy olyan játékossal bővült a csapat, aki szintén remekül tud játszani középhátvédként, de ez önmagában nem jelent semmit. Azt szeretnénk ha versenyhelyzet lenne, és akkor mindig a legjobb játékos tud majd pályára lépni. Mats azonban ezt el akarta kerülni, amit megértettünk" - nyilatkozta a Bayern edzője, Niko Kovac.

Mats Hummels egy megerősített Dortmundba távozott – megvették Thorgan Hazardot, Julian Brandtet és Nico Schulzot is –, így régi-új csapatával akár vissza is vághat a bajnokságban a Bayern Münchennek, és Niko Kovacnak.


2019. július 10. 16:12

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS