PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Ügynöke elárulta, hol folytatja De Ligt
Ügynöke elárulta, hol folytatja De Ligt

Egyre közelebb kerülnek a felek a megállapodáshoz.

Szinte napról napra, óráról órára, percről percre változik az átigazolási piac képe, egy-egy igazolás nyélbe ütése. Emlékezhetünk, pár évvel ezelőtt David de Gea Real Madridba való szerződése egy elkésett faxon múlt. Ebben az átigazolási ablakban sincs ez sokkal másképp, Paul Pogba vagy Matthijs De Ligt esetében is állandó a változás. Utóbbiról a napokban egybehangzó külföldi sajtóinformációk szerint még azt írták, mivel a Juventus nem ajánl kellő összeget az Ajaxnak, így a 19 éves védő a PSG és a Manchester United ajánlatai közül válogathat. 

Az olasz Sky szerint azonban sikerült megegyezni a személyes feltételekben a Juventusszal, amelynél a holland tehetség 230.000 fontot kereshet hetente, és már csak a két klubnak kell valahogyan egyezségre jutnia. Az olaszok 55 millió eurót plusz különböző bónuszokkal további 10 milliót kínálnak a "fél Európa" által körbeudvarolt játékosnak, az Ajax azonban hajthatatlan, 75 milliót szeretne kapni legnagyobb értékéért.

Raiola megelőzve a további találgatásokat, megerősítette: rendkívül közel a megállapodás.

"Matthijs mindenben megegyezett a Juvéval. Most a két klub megegyezésére várunk. Neki is azt tanácsoltam, hogy ne foglalkozzon olyan dolgokkal, amire nincs ráhatása. Ő csak reméli, hogy minél előbb pont kerül az ügy végére."


2019. július 8. 13:58

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS