PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
˝Senki sem kényszerítette, hogy aláírja a szerződést˝
˝Senki sem kényszerítette, hogy aláírja a szerződést˝

A PSG tulajdonosa úgy tűnik megkérdőjelezte a brazil elkötelezettségét. 

Sajtóhírek szerint könnyen előfordulhat, hogy a világ két legdrágább játékosa elhagyja a francia fővárost már idén nyáron.

A Paris Saint-Germain elnöke, Nasser Al-Khelaifit a jelek szerint nem érdeklik a pletykák, legutóbb azt mondta, hogy kétszáz százalékban biztos benne, hogy Kylian Mbappé marad a klubnál, ugyanakkor a jelek szerint elégedetlen a Neymar mentalitásával.

A katari üzeletember megelégelte, hogy néhány játékosa, sztárként viselkedik a Parc des Princes-ben, a teljesítménnyel pedig adósak. Közéjük tartozik a 2017-ben 198 millió fontért Barcelonából igazolt Neymar is, akiről Khelaifi csak annyit mondott:  „Senki sem kényszerítette, hogy aláírja a szerződést."

"Olyan játékosokat akarok látni, akik büszkén viselik a mezünket, nem olyanokat, akik elvégzik a munkát, ha jól esik nekik. Ha ezzel valaki nem ért egyet, az ajtók nyitva állnak. Viszlát. Nem akarok több sztárt látni többé, legalábbis nem a szó rossz értelmében" - mondta Al-Khelaifi.

Forrás: SkySports


2019. június 18. 13:35

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS