PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Mourinho: A harmadik elveszített döntőt nehezen emésztené meg Klopp
Mourinho: A harmadik elveszített döntőt nehezen emésztené meg Klopp

A portugál szakember szerint a harmadik elveszített Bajnokok Ligája-finálé igazán kemény lenne Jürgen Klopp számára. Aligha tudná feldolgozni a Liverpool menedzsere.

Nagy felhajtás övezi a jövőheti Bajnokok Ligája-döntőt, amelyet két angol csapat, a Tottenham és a Liverpool vív egymással. A Manchester United télen menesztett szakvezetője, José Mourinho szerint a madridi finálé mindenkire nagy nyomást gyakorol, főleg a liverpooliak német edzőjére, Jürgen Kloppra.

Klopp edzői pályafutása során kétszer játszott döntőt, és mindkétszer alul maradt. Tavaly a Real Madrid ütötte ki a Liverpoolt, míg öt évvel ezelőtt a Bayern München múlta felül a Dortmund együttesét – a német akkor még a sárga-feketéket irányította. Ha pedig minden kupasorozatot figyelembe veszünk, az eddigi hét döntőjéből hatot elveszített. 

˝Elképesztő teljesítmény lenne, ha Jürgen megnyerné a BL-döntőt – nyilatkozta Jose Mourinho a Sky Sportsnak. – Viszont ha nem győz, az már a harmadik elveszített fináléja lenne, és hát az ... az igazán kemény lenne. Aligha tudná feldolgozni.˝

A portugál hozzátette: tudja, hogy kollégája rendkívül pozitív ember, így bizonyára csak a győzelem jár a fejében, és abszolút kizárja a rossz gondolatokat. 

A június 1-ji finálé ugyanakkor hatalmas lehetőség a Spurs menedzsere, Mauricio Pochettino számára is, aki első trófeáját nyerheti meg a londoniakkal. 

˝Mint tudjuk, a Sarkantyúsok legutóbb tizenegy évvel ezelőtt emelhettek magasba kupát, akkor a Ligakupát nyerték meg. Így igazán fantasztikus lenne a számukra, ha győznének Madridban. Ám itt nem akármilyen trófeáért küzdenek meg, hanem a legrangosabbért mind közül˝ – mondta Mourinho. 


2019. május 24. 11:21

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS