PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝Nem szeretnék tiszteletlen lenni a többi csapattal, de...˝
˝Nem szeretnék tiszteletlen lenni a többi csapattal, de...˝

Mindkét szakvezető elmondta véleményét a keddi Bajnokok Ligája találkozók előtt.

A héten folytatódik a Bajnokok Ligája. A Liverpool-Porto mérkőzést kizárólag a Spíler2 TV-n követheted élőben (A közvetítés részleteiről itt tudhatsz meg többet). Sorban szólalnak meg a párharc főszereplői. Az egy szezonnal ezelőtti kiírás nyolcaddöntőjében, a Porto ellen mesterhármast szerző, Sadio Mané óvatos véleményt fogalmazott meg az angolok portugál riválisával szemben. Ezúttal így tett a Mersey-partiakat irányító Jürgen Klopp is:

˝Kemény meccs lesz. Itt a tavasz és mi még két nagy sorozatban is versenyben vagyunk, ami nagyon jó dolog. Még nem fejeztük be a szezont és tudunk még hova fejlődni. Szeretnénk nagyszerű dolgokat véghez vinni még a szezonban. Tűzben égünk, hogy őszinte legyek. Az edzéseken láthattuk, hogy nagyon jó fromában vagyunk, de ez a többi csapatra is igaz. Mindannyian rengeteg meccset játszunk. A Porto kétségtelen, hogy mindenáron tovább szeretne jutni, nagyon nehéz lesz, de ez így normális.˝

A Portonál bizakodóak, hiszen a 2003-04-es szezon után először juthat a legjobb 4 közé a csapat.

˝A Liverpool nagyon magas szinten van. Minden héten komoly csapatokkal, kiváló színvonalú meccseket játszik a bajnokságban. Nálunk, Portugáliában ez nem ilyen, de nem szeretnék tiszteletlen lenni a többi csapattal. Ismerve ellenfelünk erősségeit és a mi hiányosságainkat, továbbá azt, hogy ez a negyeddöntő első felvonása, nagyon okosan és kreatívan kell felépítenünk a stratégiánkat. Senki sem döntetlent szeretne, mindannyian ambíciózusak vagyunk˝ - mondta Sergio Conceicao, a portugálok vezetőedzője.

Felismerve az ellenfél hatalmát, távolléteinket és a negyeddöntők első szakaszában, okosnak és kreatívnak kell lennünk a stratégia szempontjából. Senki sem akarta felhívni a Liverpoolt, de mindannyian ambiciózusak vagyunk.

Liverpool-FC Porto Kedd, 20.15, Spíler2 TV, ÉLŐ

Forrás: uefa.com


2019. április 9. 10:59

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS