PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Matuz Krisztián: A spanyolok egyetlen esélye a Barcelona
Matuz Krisztián: A spanyolok egyetlen esélye a Barcelona

Kommentátorunk szerint nem lesz egyszerű dolga a Barcelonának, ha tovább szeretne jutni a Bajnokok Ligájában.

Barcelona-Lyon (Élő közvetítés)

"Alapvetően a Barcát óvatosságra kell, hogy intse az, ami a BL-nyolcaddöntőben az utóbbi hetekben történt. Főként, hogy a Real és az Atlético is negatív főszereplő volt. Furcsa, de a spanyolok számára az egyetlen esély a Barcelona továbbjutása. Amire persze jó esély van, mert a Lyon nem az a csapat, amely kapott gól nélkül gyakran hoz le meccseket, ugyanakkor ki kell emelni, hogy ez az odavágón sikerült neki. Benne van , hogy a Lyon úgy jut tovább a legjobb nyolc csapat közé, hogy mindössze egy győzelme lesz az idei kiírásban. Nem tudom, hogy a Lyon számára lehet-e reprodukálni azt a játékot, amit az Ajax fiataljai nyújtottak. A Barca jobb passzban van mint a Real, jelen pillanatban erősebb is, de nem számítok gálaelőadásra a franciák ellen. Ugyan most nem egy bajnokságban játszanak de kíváncsi vagyok, hogy Messi hogyan reagál a kedden triplázó örök riválisára."

Bayern München-Liverpool

"A spanyoloknál megtörténhet, hogy egy csapatuk sem lesz nyolc között, az angoloknál pedig előfordulhat, hogy mind a négy ott lesz. A visszarendeződés jelei mutatkoznak. A jelnlegi helyzet a tíz évvel ezelőtti állapotot idézi, amikor az angol csapatok uralták a BL-t. Ez egyfelől szenzáció lenne, másrészt beszéltem olyan Bayern szurkolókkal, akik nagyon pesszimisták voltak csapatukat illetően, tehát ők nem lennének meglepve. Úgy vagyok vele, hogy a Bayern tipikusan olyan együttes, amelyet soha nem lehet leírni. Nagyon nagy érdeklődéssel várom ezt a meccset. Az is előfordulhat, hogy a szezon jövőbeni angol bajnoka találkozik a német bajnokkal. A Bayernnél sok a gond mostanság. Néhány rutinos játékosuk kiszorult a válogatottból, egy-két emberük megérett a cserére. Megkockáztatom, hogy ebben az összetételben az utolsó esély, hogy valami nagyot dobjanak. A Liverpool frissebb csapat benyomását kelti jelenleg, de a Bayern mégiscsak a Bayern. A Juvét is leírták az első meccs után, aztán fergetegesen játszott, ez a Münchennél is benne van a pakliban." 


2019. március 13. 11:53

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS