PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Baumstark Tibor: Fociünnepet is láthat, aki a Spíler2 TV-re kapcsol
Baumstark Tibor: Fociünnepet is láthat, aki a Spíler2 TV-re kapcsol

Baumstark Tibor szerint a keddi BL-nyolcaddöntők közül az angol-német párharc lesz az élvezhetőbb.

Juventus-Atlético Madrid

"Nyilván az elmúlt heti eredmények után senki nem tart semmit lehetetlennek a BL-ben. Ettől függetlenül az Atlético ritkán szokott két gólos előnyt kiengedni a kezéből a második meccsen. Ugyanakkor ez egy óriási lehetőség a Juventusnak, hogy azok a klasszisok, akik ezen a szinten kellő rutinnal rendelkeznek bebizonyítsák, hogy még ilyen szorult helyzetben és ilyen komoly tétnél is képesek kulcsfiguraként és vezérként a csapat élére állni. Azt gondolom, hogy az Atlético nem készül semmi komoly meglepetésre. Valószínűleg zártan védekezik majd Simeone csapata és vár a hibákra, ami hogy ha lesz - akár egy is - szinte biztos, hogy eldönti a párharcot. Ezzel együtt hetven-harminc százalékot mondanék az Atlético esélyeire."

Manchester City-Schalke 04 (Élő közvetítés)

"A Schalke egészen tragikus formában van. Az utolsó négy meccsét úgy vesztette el, hogy legalább három gólt kapott és mindössze négy pontra van az osztályozós helytől a Bundesligában. Jelen pillanatban nem túlzás azt állítani, hogy kisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy a City ellen éppen továbbjutnak-e. Akkor még érdekesebb lett volna a párharc, ha a kettő-egyet emberelőnyben meg tudja tartani a Schalke. Ha a minőséget nézzük nagyobb volt jóval a különbség. A City az idei szezonban összességben szépen teljesít, mindhárom sorozatban versenyben van, egyet pedig megnyert, akár négy trófea is lehet belőle. Legutóbb a Watford ellen is bizonyították, hogy nagyon jó formában vannak. Talán még a legjobb pillanatban fog hiányozni a csapatból Fernandinho és Otamendi, akik eltiltás miatt nem lesznek ott az Etihadban. Láttunk csodákat, de nehezen tudom elképzelni, hogy ez most megtörténik. Ezzel együtt érdemes lesz a Spíler2-t nézni, mert nagyon jó meccs lesz. A Schalke felszabadult, veszítenivalójuk nincsen és általában, ha egy csapat a City ellen bevállalja a támadójátékot, abból jó meccs kerekedik ki mindig. Akár fociünnep is kisülhet belőle." 


2019. március 12. 17:23

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS