PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Guardiola nagy híve a videóbírónak még akkor is, ha nem nekik kedvez
Guardiola nagy híve a videóbírónak még akkor is, ha nem nekik kedvez

Két tizenegyes és egy piroslap hátráltatta a manchesterieket, de még így is nyerni tudtak.

A Manchester City tíz emberrel is tudott fordítani és a továbbjutás kapujában áll.

A sérülésekkel tizedelt manchesteriek védelmében Fernandinho is helyett kapott. Otamendi kiállításán kívül a videóbíró is szerepet játszott a meccsen, hiszen Agüero góljánál helyesen nem ítéltek semmit a visszajátszás után, a hazaiak pedig a VAR segítségével jutottak hozzá első tizenegyesükhöz.

"Elutazni egy idegenbeli Bajnokok Ligája-meccsre, lőni három gólt, úgy kezdeni a mérkőzést, ahogy mi elkezdtük, úgy befejezni, ahogyan befejeztük, és úgy reagálni a szünetben az eredményre, ahogyan mi reagáltunk, az elégedettséggel tölthet el minket" - dícsérte csapatát Pep Guardiola.

"De ez még bőven nem elég ebben a sorozatban, ajándékoztunk nekik két gólt két tizenegyesből, és egy piroslapot is. Tovább kell fejlődnünk" - tette hozzá a spanyol edző.

A korábbi Barcelona és Bayern München-edző örül a technológiai újításoknak, szerinte így tud tovább fejlődni a labdarúgás. A Schalke első gólja előtt majdnem ötperces tanácskozás és visszanézés után ítélt Carlos del Cerro Grande játékvezető büntetőt.

"Tizenegyes volt. Tavaly, ha lett volna VAR, a Liverpool elleni párharcunk is máshogy alakul. Nagy híve vagyok a VAR-nak. Ez egy új rendszer, folyamatosan fejlődni fog. Egyértelműen támogatom, hiszen én is az igazságos játék híve vagyok" - nyilatkozott a videóbíróról a menedzser.

A visszavágó március 12-én az Etihad stadionban kerül megrendezésre.

Forrás: mancity.com


2019. február 21. 10:15

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS