PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Bajnokok Ligája a hétvégén
Bajnokok Ligája a hétvégén

Könnyen lehet, hogy a közeljövőben láthatunk Bajnokok Ligája és Európa Liga összecsapásokat szombaton és vasárnap.

A Bundesliga vezérigazgatója, Christian Seifert, akit novemberben neveztek ki a Világ Ligái Fórum (WLF) elnökének is, kedden megtartotta szokásos új évi sajtótájékoztatóját, ahol azt tanácsolta a nemzetközi kupasorozatok szervezőinek, hogy ne tegyék át szombatra és vasárnapra a mérkőzéseket.

Seifert azt mondta, hogy a hétvégék az országos bajnokságok időpontjai, mert ők az ütőerei az európai és a világ labdarúgásának.

Jelenleg csak a Bajnokok Ligája döntőjét rendezik szombaton, és az UEFA keddi közleménye szerint a közeljövőben ez nem is fog változni.

A legnagyobb európai klubok folyamatosan nyomás alá helyezik az UEFA-t, hogy próbálja maximalizálni a kupasorozatai bevételeit, és ezáltal ők is több pénzhez jussanak. A szombati és vasárnapi játéknapok már régóta vonzóak és óriási nyereségnövekedést jelentenének az amerikai és ázsiai műsorszolgáltatóknak.

Már csak alig egy hónap és újra Bajnokok Ligája párharcokat lehet nézni, idén tavasszal még biztosan kedden és szerdán a Spíler TV-n.

A párosításokat itt találod.

Forrás: ESPN


2019. január 16. 13:15

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS