PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Bale túltett Giggsen

A két walesi hihetetlen karriert tudhat maga mögött. 

Ryan Giggs a Manchester Unitedben kétségtelenül legendává vált. Kétszer nyert Bajnokok Ligáját, négyszer FA- kupát tizenháromszor pedig bajnokságot. A walesi varázsló ez idő alatt a klub történetének legtöbb meccsén pályára lépő játékosa lett és egész pályafutása során egyetlen egy klubedzője volt: Sir Alex Ferguson.

Hogy, hogy nem Wales jelenlegi legjobb játékosának, Gareth Bale-nek is ő a példaképe. Bár Bale egyszer sem nyert bajnokságot Angliában, de talán ez akkortájt sem Southamptonban, sem a Tottenhamnél nem lehetett jogos elvárás. 2013 nyarától a Real Madridot erősíti, neve pedig innentől kezdve szinte egyet jelent a BL-győzelmekkel. Hihetetlen adat, de Bale már négyszer nyert a Reallal BL-t, ráadásul ezek közül több döntőben is elévülhetetlen érdemei voltak, elég ha csak az Atlético Madrid vagy a Liverpool elleni összecsapásokra gondolunk. 

A BL nyolcaddöntőit élőben közvetítjük a Spíler TV-n. A Manchester Unitedre a PSG vár a legjobb 16 között, a Real Madridba pedig az Ajax. Hogy mit várnak egyes párosításoktól kommentátoraink, azt itt és itt tekintheted meg.

További részletek a videóban.


2019. január 15. 16:44

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS