PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝Elfogult vagyok és szemtelen: Gasperini jobb, mint Zidane˝

A bergamói gárda az előző kiírásban már bizonyította, hogy bárkinek képes meglepetést okozni, de a spanyoloknak áll a zászló a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

Megvannak a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek párosításai, melyek közt egyértelműnek tűnő és igazán pikáns, háromesélyes párharcok is várhatóak.

A spilertv.hu szerkesztője, Kungli Dávid a sorsolást követően az egyik legautentikusabb személyt, a Premier League-közvetítések arcát és a Bajnokok Ligája-meccsek egyik hangját, Baumstark Tibort kérdezte a BL-párharcok esélyeiről, aki nemcsak véleményt formált, öt szempont (védekezés, támadás, edzők, tapasztalat és amennyiben a négy aspektus után döntetlen volt az állás, a kulcsemberek döntöttek) - alapján le is pontozta az összecsapásokat. Az előző BL-szezon egyik meglepetéscsapata, az Atalanta a csoportból éppenhogy csak, de végül az első helyen továbbvergődő Real Madridba húzott bele a sorsláson. A bergamói gárda az előző kiírásban már bizonyította, hogy bárkinek képes meglepetést okozni, ugyanakkor kétségtelen, a spanyoloknak áll a zászló. Na, de az olasz csapatokkal általában kezesbárányként viselkedő műsorvezetőnknél is? 

Nyolcrészes sorozatunk ötödik epizódjában megtekintheted, hogyan vélekedett Tibi az Atalanta-Real Madrid  párharc esélyeiről.

A sorozat további részeit itt találod:

1. rész: Borussia Mönchengladbach-Manchester City
2. rész: SS Lazio-Bayern München
3. rész: RB Leipzig-Liverpool
4. rész: Sevilla-Dortmund


2020. december 25. 11:09

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS