PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Solskjaer: Ha a játékvezető visszanézi, látni fogja, hogy nem volt piros

A Manchester United norvég menedzsere szerint rosszul döntött a játékvezető, amikor kiállította játékosát, a kapu előtt azonban kíméletlenebbnek kell lenni.

Fájó vereséget szenvedett a Manchester United a Bajnokok Ligája ötödik fordulójában a Paris Saint-Germain ellen. A Vörös Ördögök korán hátrányba kerültek, de még a félidő előtt egyenlítettek és a találkozó jelentős többségében domináltak is, ugyanakkor a kihagyott ziccerek és Fred kiállítása a 70. percben megpecsételte a sorsukat. 

A mérkőzés után Ole Gunnar Solskjaer a klub hivatalos oldalának értékelte a látottakat.

Visszatekintve a mérkőzésre és a helyzetekre, melyeket kialakítottunk, az érezhető, hogy megérdemeltük volna a továbbjutást. De sokkal kíméletlenebbnek kell lenned, ki kell használnod a lehetőségeidet! Azt kell hogy mondjam, a srácok kialakították ezeket a momentumokat, helyzeteket, ami nagy pozitívum. Kíméletlenebbnek kellett volna lennünk, ezt jól tudjuk, de ilyen a futball. Több összpontosítás a befejezéseknél és akkor ünnepelhetünk. Néha neked, néha másnak jönnek össze a dolgok. Ma este mindenesetre ellenünk jött össze. Nem érdemeltünk vereséget” – nyilatkozta a mérkőzés után a norvég menedzser, aki szerint Fred kiállítása egyértelmű játékvezetői hiba volt, ugyanakkor az első játékrészben akár zuhanyozni küldhette volna a brazil középpályást.

„Nem volt sárga lap, ezt tudjuk. Ha a játékvezető visszanézi majd az esetet, tudni fogja, hogy hibázott. Persze, ez olyan dolog, ami megtörténik néha. Sajnos nem tehetsz ez ellen, de egyértelmű és jól látható hiba volt a játékvezetőtől. Ez nagyon frusztráló, mert tiszta szerelés volt. Fred nagyon jól játszott, energikusan focizott. Felemeli a kezét, bocsánatot kér, de nem kell, hogy elnézést kérj azért, mert megszerzel egy labdát. Igaz? Ami az első félidei esetet illeti: Frednek nem szabad ilyen mozdulatot tennie, nem teheti meg! Szerencséje volt. Azt hittem, vagy semmi, vagy piros lesz. Akkor egy kis szerencséje volt, hogy a pályán maradhatott.

A Manchester United a csoportkör utolsó fordulójában a szintén kilenc pontos RB Leipzighez látogat.


2020. december 3. 12:25

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS