PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Vidalnak elgurult a gyógyszere, tíz másodperc alatt kiállíttatta magát

Nagy segítséget jelentett a Real Madridnak, hogy az ex-barcelonai révén már a 33. percben megfogyatkozott az Inter.

Ki más lehetett volna a Real Madrid elleni mérkőzés egyik főszereplője, mint a Barcelonában két évet futballozó Arturo Vidal, aki immár az Inter színeiben játszva nagyjából 10 másodperc alatt az öltözőbe juttatta magát, ezzel csapatát borzasztó nehéz helyzetbe sodorva. A királyi gárda ugyanis már a 7. percben vezetést szerzett Milánóban Eden Hazard értékesített büntetőjének köszönhetően, majd egy nagyjából hasonló szituációba keveredve, amiért a madridiak tizenegyest kaptak, buktatták Vidalt a tizenhatoson belül a 33. percben, ezúttal azonban – a játékvezető szerint – nem történt szabálytalanság. A chilei ezen úgy felmérgelte magát, hogy két sárga lapot is kapott egymás után heves reklamálásért, így idő előtt mehetett zuhanyozni.

Persze a megfogyatkozott hazaiaknak így még nehezebb lett a dolguk, nem is sikerült talpra állniuk, sőt, az 59. percben a vendégek megduplázták előnyüket, így végül 2–0-ra diadalmaskodtak, s előreléptek a B-csoport második helyére, míg Antonio Conte alakulata immár utolsó. A mérkőzés összefoglalóját megtekintheted a fenti videóra kattintva.


2020. november 26. 9:27

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS