PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Felhúzta a falat a Chelsea, kényelmes helyzetből várja a folytatást

Frank Lampard megtalálta a hiányzó láncszemeket, továbbra is kapott gól nélkül áll a Chelsea a Bajnokok Ligájában – ám nem ő az egyetlen.

Óriási fejlődésen (vagy javuláson) ment keresztül a Frank Lampard vezette Chelsea az elmúlt időszakban, az előző Premier League-idényben ugyanis a legtöbb gólt kapta a TOP10-et figyelembe véve, míg most kilenc mérkőzésen mindössze tíznél jár, ráadásul a Bajnokok Ligájában továbbra is makulátlan. Egyetlen olyan csapat van a londoniakon kívül, amely még nem kapitulált a nemzetközi kupaporond első három fordulójában, méghozzá a rivális Liverpool. Úgy tűnik tehát, a klub megtalálta a hiányzó láncszemeket, mint az ismert, nyáron bevásárolt a klub, több nagyágyú is érkezett: többek között Hakim Zijes, Timo Werner, Édouard Mendy, Thiago Silva, Kai Havertz és Ben Chilwell, akik egyaránt beépültek a kezdőbe, s segítségükkel komoly esélyessé léptek elő a Kékek. 

A BL negyedik játékhetén a Rennes otthonába látogat a gárda, s jó eséllyel pályázik az újabb győzelemre, vele együtt 'clean sheetre', hiszen legutóbb 3–0-ra nyert a Stamford Bridge-en, viszonylag nagyobb megerőltetés nélkül. Az E-csoport másik találkozóján a Krasznodar fogadja a Sevilla alakulatát, s a közelmúltat tekintve cseppet sem vár könnyű mérkőzés az andalúzokra. Szűk három héttel ezelőtt ugyanis Spanyolországban csupán 3–2-re győztek, és mivel akkor kiállították Jesús Navast, csapatkapitányuk nélkül lépnek most pályára. Hogy megbirkóznak-e a feladattal, az kedd este kiderül, hiszen élőben közvetítjük az összecsapást a Spíler1 TV-n, ahogyan a Chelsea fellépését a Spíler2 TV-n. A közvetítés részleteit itt találod, míg a kvartett küzdelmeinek beharangozóját a fenti videóra kattintva tekintheted meg. 


2020. november 23. 11:27

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS