PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝Kantéval Bajnokok Ligáját nyerne a PSG˝

A 29 éves világbajnok középpályás lenne a kulcs a Bajnokok Ligája megnyeréséhez?

A Paris Saint-Germain korábbi középpályása, Éric Rabésandratana arra kérte volt klubját, hogy tegyen meg mindent, ha kell, akár robbantson bankot, hogy januárban szerződtesse a Chelsea játékosát, N'Golo Kantét - írja a Daily Express.

"Ha vezető pozíciót töltenék be a PSG-nél, akkor bankot robbantanék és leigazolnám N'Golo Kantét. A portugálok ellen ismét nagyszerűen futballozott. Kanté az a játékos, akivel a PSG képes lenne, megnyerni a Bajnokok Ligáját" - mondta a hétvégi, Portugália-Franciaország Nemzetek Ligája összecsapást követően az egykori hetvenötszörös madakaszkári válogatott középpályás.

A találkozót éppen Kanté góljával 1-0-ra a franciák nyerték és ezzel a 2018-as világbajnok meg is nyerte csoportját. Ami Kanté klubját, a Chelsea-t illeti: Eleinte úgy tűnt, hogy a 29 éves középpályás helyét nehezen találja meg Frank Lampard a Maurizio Sarri  távozása után újraformált játékrendszerben, nyáron egy esetleges Real Madridba történő igazolás sem volt elképzelhetetlen, sőt angol hírforrások szerint Lamparddal is összeveszett, ennek ellenére ebben a szezonban is kirobbanthatatlan és hasznos tagja csapatának a szerénységéről ismert középpályás, aki a Chelsea mind a nyolc bajnokiján kezdőként lépett pályára. 

Hogy mennyire hasznos játékos Kanté, rövid videónkból is kiderül. 


2020. november 17. 14:46

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS