PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Visszavonul a Barca korábbi kiválósága, az argentin válogatott csúcstartója
Visszavonul a Barca korábbi kiválósága, az argentin válogatott csúcstartója

Vasárnap bejelentette visszavonulását a Liverpool és a Barcelona korábbi kiváló futballistája, Javier Mascherano.

36 éves korában visszavonult a Liverpool és a Barcelona korábbi játékosa, Javier Mascherano. A 147-szeres argentin válogatott labdarúgó – ez a legtöbb pályára lépés a nemzeti tizenegyben – pályafutását a River Plate-nél kezdte el, majd játszott a Corinthiasban, a West Ham Unitedben, a Liverpoolban, később pedig a Hopej China Fortune-nál és az Estudiantesben is, legsikeresebb korszakát pedig a Barcelonánál töltötte. A katalánok színeiben nyolc szezont húzott le Mascherano, öt La Liga-címet és két Bajnokok Ligája aranyérmet begyűjtve.

¨Teljes mértékben a labdarúgásnak éltem, mindig a maximumot próbáltam nyújtani, de ez mostanában már nem volt a legkönnyebb feladat. Ezért bejelentem, hogy a mai napon visszavonulok a profi labdarúgástól. Mindenképpen szeretnm megköszönni az Estudiantesnek, hogy lehetőséget nyújtott nekem arra, hogy Argentínában tudjam befejezni a pályafutásomat˝ - nyilatkozta Mascherano.


2020. november 16. 9:54

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS