PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Lesterhármas: Ha rossz napod van, gondolj csak ÁlVARo Moratára

Amikor semmi nem jön össze...

Magyarországon vélhetően mindenki a Ferencváros és a Dinamo Kijev mérkőzését figyelte árgus szemekkel szerda este, de a Juventus és a Barcelona összecsapása is nagy izgalmakat ígért, s mint utólag kiderült, tartogatott is. A Bajnokok Ligája G-csoportjának két gigásza Torinóban küzdött meg, a találkozó pedig mindjárt góllal kezdődött. A 14. percben Ousmane Dembélé két csel után lövésre vállalkozott a jobb szélen, a közel 20 méterről megeresztett bombája pedig Chiesa lábán felpattanva védhetetlenül vágódott a jobb felső sarokba. 

A Cristiano Ronaldo nélkül felálló Juventusnak magasabb fokozatba kellett kapcsolnia, és ezt meg is tette. A 15. és az 55. perc között a csapat régi-új támadója, Álvaro Morata – nagy pechére – három lesgólt is szerzett, érvényes találatot azonban nem tudott szerezni a csapat. A kihagyott helyzetek meg is bosszulták magukat, a Barca a 91. percben büntetőt végezhetett el, amelyet Lionel Messi könyörtelenül értékesített. A katalánok így 2–0-ra diadalmaskodtak, ezzel magabiztosan vezetik csoportjukat. A fenti videóra kattintva megtekintheted a mérkőzés összefoglalóját. A Bajnokok Ligája tabelláját itt találod.


2020. október 29. 9:53

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS