PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Szoboszlai minden dühét beleadta ebbe, és máris történelmet írhat

Rashford, Modric és Szoboszlai Dominik is a legjobbak közt.

Kedd este már a második fordulót rendezik a Bajnokok Ligájában, és bár a meccsek színvonala és rangja már önmagában meghozza az izgatottságot, nem árt visszatekinteni az előző körre, ahol rengeteg szép dolgot - így nem kevés gólt is - láthattunk. 

A csoportkör első fordulójában összesen 49-et, ami kicsit jobb, mint hármas átlagot jelent meccsenként. Ilyen mennyiség mellett pedig különösen megsüvegelendő, hogy az UEFA által közzétett összeállításban Marcus Rashford (Manchester United), Luka Modric (Real Madrid) vagy Kingsley Coman (Bayern München) neve mellett ott szerepel Szoboszlai Dominiké is. A 20 éves magyar kiválóság elképesztő formában várja az Atlético Madrid elleni összecsapást (ÉLŐ, SPÍLER2 TV), és ő lehet az első magyar, aki a sorozatban először jut három gólig. Az eddigi huszonkilenc szezonban összesen 87 magyar futballista hallhatta élőben a BL-himnuszt, Korsós György 22-szer, Gulácsi Péter 17-szer, Szabics Imre és Bodnár László 15-15 alkalommal léphetett pályára a legrangosabb nemzetközi kupasorozat főtábláján. 

Közülük tizenöten ünnepelhettek gólt, és mindössze heten vannak, akik megtehették ezt kétszer is. Nyilas Elek, Lisztes Krisztián, Vincze Ottó, ifj. Albert Flórián, Szabics Imre és Rudolf Gergely mellett azonban már csak Szoboszlai Dominiknak van meg az esélye, hogy ezt a számot tovább gyarapítsa és mi más is lenne a célja, minthogy Madridban, a csodálatos Wanda Metropolitanóban ezt utószülinapi ajándékként megtegye (két napja ünnepelte 20. születésnapját). Azonban - mint azt korábban írtuk - könnyű dolga nem lesz: Jan Oblak mögött ugyanis négy bajnoki óta nem rezdült a háló. 

Hogy most másként lesz-e, vagy még inkább, a magyar játékos által lesz-e így, kiderül, 20.55-től ugyanis élőben közvetítjük a találkozót a Spíler2 TV-n.


2020. október 27. 14:13

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS