PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A BL-győztes németek a fő esélyesek, de nem lesz könnyű dolguk

Egy olasz, egy orosz és egy belga ellenféllel kell megküzdenie a Dortmundnak.

Elkezdődnek a Bajnokok Ligája csoportkörének küzdelmei is, amely óriási izgalmakat tartogat a nézők számára is. A sorsoláson a Zenit az orosz bajnokság győzteseként első kalapos csapatként várhatta ellenfeleit, akik végül a Dortmund, a Lazio és a Club Brugge játékosai lettek az F-jelű csoportban.

A kvartett egyetlen BL-győztese a német csapat 1997-ből, a Dortmund eddig 15 alkalommal szerepelt Európa legrangosabb kupasorozatában, és az aranyérmén kívül még Jürgen Klopp irányítása alatt sikerült 2013-ban ezüstérmesnek lennie. Az előző szezonban a dortmundiakat a döntőt játszó PSG állította meg a legjobb tizenhat között. Az elsőként a csoportba kerülő Zenit nyolcadik alkalommal szerepel a Bajnokok Ligájában, legjobb eredménye háromszor a tizenhat közé jutás, ebből az egyik alkalommal pont a Dortmund állította meg az orosz gárdát. A Lazio hatodjára jutott el a BL-csoportkörig, de először menne tovább a legjobb tizenhat közé, ugyanúgy mint belga ellenfele, a csoport negyedik tagja, a Club Brugge, amely nyolcadjára próbálkozik meg ezzel.

A nyitómérkőzésen a Zenit és a Club Brugge fog összecsapni Szentpéterváron, a Dortmund pedig az olasz fővárosba, Rómába látogat, hogy megmérkőzzön a Lazióval.

Zenit-Club Brugge, kedd, 18.50, Spíler1 TV, ÉLŐ
Lazio-Dortmund, kedd, 21.00


2020. október 20. 9:58

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS