PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝Lautaro Martínez a Barcelonában? Ugyan már!˝

Az argentin klasszis boldog Olaszországban és az Interben.

Az Inter kiválóságának ügynöke véget vetett minden spekulációnak, amelyek az argentin Barcelonába történő igazolásáról szólnak. A hírek szerint ugyanis az első számú célpontja volt a katalánoknak, a sportsajtó számtalanszor beharangozta az érkezését a nyáron, ám ez valójában sosem valósult meg.

˝Nem udvarias dolog a Barcelonáról beszélni, mivel Lautaro az Inter játékosa˝– mondta el a játékosügynök a RadioTrendTopic-nak. 

˝Ő boldog az Interben, Az átigazolásáról beszélni tiszteletlen a klubbal szemben, amely megnyitotta előtte az utat Európa felé.˝

A katalán fővárosban egyébként már a nyár előtt is tervben volt Martínez szerződtetése, de a gránátvörös-kékek rendre falba ütköztek, mivel az olasz klub ragaszkodott a játékos szerződésében szereplő 111 millió eurós kivásárlási összeghez. Ez a záradék júliusban vesztette érvényét, így ismét 'asztalhoz ült' a két klub, de megállapodniuk nem sikerült. Így jött képbe Memphis Depay, aki – mint az köztudott – Ronald Koeman egyik kedvence, ám végül ez a transzfer sem jött össze a Barcelonának. 


2020. október 14. 11:24

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS