PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝Cristiano Ronaldo koronavírusos, de játszani akar˝

Nem hazudtolja meg magát a Juventus ötszörös aranylabdás világsztárja.

Érzékeny veszteség érte a portugál válogatottat a svédek elleni Nemzetek Ligája-összecsapás előtt, tegnap ugyanis kiderült, Cristiano Ronaldo is elkapta a koronavírust és az ilyenkor szokásos protokoll szerint el kell különíteni társaitól és ki kell hagynia a találkozót. A 35 éves kiválóság tünetmentes és követi az előírásokat, ugyanakkor a luzitánok vezetőedzője, Fernando Santos elmondta, hogy Ronaldót a betegségnél még rosszabban érinti az a tény, hogy nem segítheti hazája válogatottját. 

"Csak azt mondja, hogy játszani akar. Bármely játékos, aki hiányzik a COVID-19 miatt, nagy veszteség, és Ronaldo hiánya valószínűleg még nagyobb, mint bárki másé, de abszolút bízom azokban a játékosokban, akik játszani fognak" - mondta Santos a keddi sajtótájékoztatóján a csatárával kapcsolatos kérdésekre válaszolva. 

"A terv ugyanaz, de a dinamika más. Cristianónak megvannak a maga jellemzői. Egyik csapat sem jobb a világ legjobb játékosa nélkül, ez a csapat azonban már megmutatta, hogy képes így is a jó játékra. Teljes mértékben bízom a játékosaimban˝ - tette hozzá a 66 éves szakember.

A pozitív teszt óta a Juventus támadója a szobájában töltötte a napját. Kedden délután az erkélyéről figyelte a válogatott edzését. A portugál csapat többi tagja negatív eredményt produkált.


2020. október 14. 10:54

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS