PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Gundel Takács Gábor: Nem adták ingyen ezt a sikert

Kevesen számítottak erre.

Mint azt korábban írtuk, huszonöt év után ismét a Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelhet a Ferencváros. A zöld-fehérek 3-3-as norvégiai odavágót követően, 0-0-ra végeztek a Molde ellen, így idegenben lőtt gólokkal továbbjutottak és izgalommal telve várhatják a csütörtöki, genfi sorsolást.

˝Szerintem nagyon nehéz ezt most ilyen gyorsan felfogni. Bár nyilvánvalóan régóta tudtuk azt, hogy playoffot játszunk és két mérkőzésen eldől az, hogy sikerül-e valóra váltanunk az álmunkat. Mindenki eljátszott a gondolattal, hogy mi lenne, ha sikerülne és nyilvanvalóan az előzmények ismeretében úgy is léptünk pályára, hogy ezt a mai mérkőzlést be kell húzni, vagy legalábbis olyan eredményt elérni, hogy kiharcoljuk a továbbjutást. Szerencsére ez sikerült és bejutottunk a Bajnokok Ligája csoportkörébe, tényleg azt gondolom, hogy az utóbbi évek legnagyobb sikerét értük el, és méginkább emeli az értékét, hogy tavaly az Európa Liga csoportkörében szerepltünk. Amiről beszéltünk, hogy szeretnénk szintet lépni és idén a Bajnokok Ligája csoportkörébe bejutni, sikerült, de azt gondolom, hogy nagyon kevesen számítottak erre˝ - vélekedett a mérkőzés történéseiről a magyar bajnok kapusa, Dibusz Dénes.

A mérkőzés után műsorvezetőnk Gundel Takács Gábor az 1995-96-os csapat oszlopos tagjával, egyben szakértőnkkel Hrutka Jánossal és Fehér Csabával beszélte meg a látottakat.


2020. szeptember 30. 15:19

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS