PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Sztárok bombaformában: Szerinted ki volt az év támadója?

Tizenöt, öt, három, de ez nem mond el mindent.

Történelmi Bajnokok Ligája-idényen vagyunk túl, kiváltképp ha a lebonyolítást nézzük, na meg persze azt, hogy augusztusig eltolódott a kiírás. Az okokkal nyilván mindenki tisztában van, a koronavírus-járvány teljesen felborította a mindennapokat, de győztest természetesen így is hirdettek. A Bayern München nyerte a 2019/20-as szezont, elképesztő menetelést bemutatva, de a többi együttesben is akadt bőven kiemelkedő egyéni teljesítményt nyújtó játékos. Ezúttal a csatárokat vesszük górcső alá, kíváncsiak vagyunk, számodra kinek a szereplése maradt emlékezetes. Az UEFA szűkített listáján az alábbi nevek szerepeltek: Robert Lewandowski, Neymar és Kylian Mbappé. 

Ha a statisztikákat vesszük figyelembe, a lengyel Lewandowski magasan kiemelkedik a mezőnyből, az idény során 15 gólt és hat gólpasszt jegyzett a sorozatban, míg döntős ellenfelei közül Mbappé öt találattal, öt assziszttal, Neymar pedig három góllal és négy előkészítéssel büszkélkedhet. Természetesen nem csak ezeket a szempontokat veszik figyelembe a díjosztáskor, de mindenesetre sokat elmondanak.

Az év labdarúgója cím egyébként hamarosan kiosztásra kerül az UEFA által, a dobogósok kiléte pedig már világos: Robert Lewandowski, Kevin de Bruyne és Manuel Neuer. 

Szerinted ki volt az év támadója a Bajnokok Ligájában?

Robert Lewandowski
Neymar
Kylian Mbappé


2020. szeptember 28. 14:50

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS