PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Videón Cristiano Ronaldo pazar mozdulata, történelmet írt a portugál zseni

Még a háromszoros világbajnok Pelé is gratulált a különleges mérföldkőhöz.

Mint az ismert, Cristiano Ronaldo úgy vágott neki a Svédország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésnek, hogy 99 gólt számlált a portugál válogatottban, így egyetlen találat kellett neki ahhoz, hogy századossá váljon, átlépje a bűvös álomhatárt. Nos, ez meg is történt, sőt, az ötszörös aranylabdás még egyet rápakolt erre, így mostanra 101 góllal büszkélkedhet. 

Ronaldo ezzel történelmet írt, ő az első európai futballjátékos, aki hazája nemzeti csapatában elérte a 100 gólos mérföldkövet. Rajta kívül ez csak az iráni Ali Daeinek sikerült, aki 109-szer talált be hazája válogatottjában. Az örökrangsor harmadik helyén Puskás Ferenc áll 84 góllal. A nagyszerű teljesítményhez még a háromszoros világbajnok Pelé is gratulált, ahogyan a teljes sportsajtó. Kérdés, milyen magasságokba emelkedhet még ezután a Juventus sztárja.

A káprázatosra sikeredett 100. gólt, valamint Ronaldo legemlékezetesebb szabadrúgásgóljait a fenti videóra kattintva megtekintheted.


2020. szeptember 10. 10:02

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS