PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝Messi csinált még három négyütemű fekvőtámaszt˝ – jön a ˝furcsa folytatás˝

Szerdán következik a végjáték – folytatódik a Bajnokok Ligája.

Szombaton a Barcelona 1-1-es odavágó után 3-1-re győzni tudott hazai pályán a Napoli ellen, így az előzetes várakozásoknál jóval simábban jutott a lisszaboni nyolcas döntőbe. A mérkőzés után a büntetőből betaláló Luís Suárez, igazából a közhelyeket durrogtatva, nyugdotan értékelte a találkozót.

˝Ez volt a cél, két hete ért véget a bajnokság, azóta erre az egy mérkőzésre készültünk. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű, mert a Napoli egy nagyon kellemetlen ellenfél, de azt gondolom, hogy éltünk a lhetőséggel és kiharcoltuk a továbbjutást. Ez volt a lényeg. voltak nehéz pillanataink, de megúsztuk. Tudtuk, hogy a Napoli mindent meg fog tenni, hogy gólt rúgjon és továbbjusson. Azt gondolom, hogy az első félidőben szerzett három gólunkkal megnyugató előnyt szereztünk, utána már csak figyelnünk kellett, hogy megtartsuk. Tudtuk, hogy nagyon hatékonynak kell lennünk, mert a Napoli ellen nem lesz annyi helyzetünk, hogy megengedhessük magunknak, hogy három-négy ziccert is elhibázzunk. Mindkét kapu előtt, elől és hátul is oda kellett figyelnünk, tudtuk, hogy koncentrálnunk kell, ha tovább akarunk jutni. Egy ilyen egymeccses párharc teljesen kiszámíthatatlan, abszolút ötven-ötven százalék az esély, tudjuk, hogy a Bayern egy nagyon erős csapat, de ilyen helyzetben még egyikünk sem volt. Teljesen kiszámíthatatlan, hogy a 90-120 perc alatt mi fog történni, kíváncsian várom, mi fog történni.˝  

A videóra kattintva megtekintheted, hogy Gundel Takács Gábor, Hrutka János és Fehér Csaba hogyan értékelte a látottakat. 

A Bajnokok Ligája szerdán folytatódik, a negyeddöntőket élőben közvetítjük a Spíler2 TV-n. A közvetítések részleteiről itt tudhatsz meg többet.


2020. augusztus 10. 16:20

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS